Hufvudsta Gård

SVENSK TRADITION MED NÄRPRODUCERADE RÅVAROR
Hufvudstas kök har sina rötter djupt rotade i det skandinaviska köket, med stort fokus på säsongsanpassade råvaror, bevarande av naturliga smaker och näringsämnen och en stor portion matkärlek. Vi gillar god mat som lämnar en bra eftersmak, såväl för kroppen som för naturen.

Information

Antal rum0
Antal bäddar0
Antal konferenslokaler16
Max antal i konferenslokal100 pers
Max antal i restaurang100 pers
Avstånd city5km
Avstånd flygplats35km

 

VÄLSMAKANDE KONFERENSER VID SJÖN
Endast tio minuter från Stockholms central ligger Hufvudsta Gård Mat & Möten. En unik destination vid Ulfsundasjön i Solna. Hufvudsta Gård är platsen för såväl kortare möten och workshops som heldagskonferenser och representationsmiddagar. Hos oss är varje liten detalj genomtänkt och anpassad för att mindre och medelstora grupper ska få den perfekta inramningen av sin konferens, ledningsgruppsmöte eller utbildning. Här på Hufvudsta finns 12 möteslokaler och mat i världsklass. Vi är inte någon vanlig konferensanläggning – vi är en mötesplats och affärskrog. Så oavsett hur ni vill mötas garanterar vi att ni kommer att få njuta av fantastiskt god mat och dryck som gör skillnad.

MÖTESRUM
På Hufvudsta Gård Mat & Möten finns möjlighet att hålla sina möten, utbildningar eller konferenser i allt ifrån vår vackra balsal med kakelugnar och kristallkronor från 1800-talet med plats för upp till 80 personer till lilla Drängkammaren med paisleymönstrade tapeter från Ralph Lauren och sköna stolar i cognacsfärgat skinn. Om man inte riktigt kan bestämma sig så går det utmärkt att hyra hela huset för er själva.

Boka nu 08 - 582 482 80

Erbjudande

Kommer inom kort

Kommer inom kort