Mat & dryck

Boka en matlagningsaktivitet på konferensen. Eller varför inte en choklad, salt eller vinprovning. Aktiviteter inom mat och dryck finns det gott om och de är omåttligt populära.

Att laga mat ute i skärgården är också en upplevelse och blir en höjdare om ni tar er ut med ribbåt. Ett utmärkt sätt att avsluta sin dagkonferens är också att boka en matlagningsstudio i närheten och samlas kring spisen.

Prata med oss så guidar vi dig. Vi samarbetar med många duktiga aktörer i branschen

Kontakta oss

Telefon
08 - 582 482 80
E-post
bokning@konferenside.se
Adress
FENIX VÄG 16
134 33 Gustavsberg
Stockholms län

Matlagning i studio

Det är i köket det är som roligast. Urban Deli har en grym studio för matlagning. Att sedan ta en tur i butiken är en upplevelse. Riktig kvalitetsmat.

Antal personer10- 30
Startpris2 000kr
Pris per personFrån 1600kr

Kockarnas Kamp

Högt upp bland takåsarna ligger Ateljé 23 som drivs av krögaren Pontus Frithof.
Här blir det proffesionell matlagning när den är som bäst.

Antal personer8 – 30
Startpris7 500
Pris per person1995 kr

Matlagning för större grupper

Aronsborgs konferenshotell erbjuder matlagningsaktivitet för grupper upp till 70 personer med egna stationer.

Antal personer10 – 70
Startpris9 500kr
Pris per person350 kr

Ribb och matlagning

Vi rekommenderar för den lilla gruppen att ta ribbåt ut till en klippa i skärgården och laga middag tillsammans.

Antal personer10 – 30
Startpris14 000kr
Pris per person695 kr

Laga Förrätt

En enklare och lite snabbare matlagningsaktivitet. Ni delas in i team och gör en varsin förrätt som sedan bedöms av ett proffs.

Antal personer10 – 50
Startpris3000kr
Pris per person295 kr

Vinprovning

Klassisk aktivitet som många tycker om. Passar alla nivår och årstider och likväl en stor som en liten grupp.

Antal personer5 – 100
StartprisOffert
Pris per personOffert
×

Boka nu